,

Corbera, ciutat lectora

Corbera passà a formar part de la xarxa Ciutat Lectora amb l’objectiu d’involucrar tots els agents de la població en la implementació d’un programa de motivació de la lectura. Com a primer pas d’implantació s’elaborarà un pla estratègic de la lectura municipal que assenyale les dotacions i les mancances, així com els objectius i els índex d’avaluació. Les entitats implicades en el programa aportaran el grau de coneixement, els espais i els recursos culturals i humans necessaris per a treballar conjuntament i per a aconseguir i assolir un compromís ferm per part de tota la societat envers la lectura i el desenvolupament de la mateixa.
Mentxu Balaguer, regidora de l’Ajuntament de Corbera,  Anna Palomares, bibliotecària de la Biblioteca Pública Municipal de Corbera i Carmen Navarro, representant de FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura i coordinadora municipal de projecte, tanquen els detalls de la presentació pública del programa.
0 Comentaris

Deixa un comentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari